ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αρχική » ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Advertisements

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Η Λαϊκή Επιτροπή Δήμου Διονύσου καταδικάζει τις προσπάθειες που έγιναν να φιμωθούν απόψεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του Δήμου. Οι πιέσεις και οι απειλές για διώξεις – με πρόσχημα διατάξεις του «Καλλικράτη» – που ασκήθηκαν σε δημοτικούς συμβούλους, επειδή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, αποτελούν αυταρχικές και απαράδεκτες πρακτικές.

Τα εκβιαστικά διλήμματα του Δημάρχου δεν περνάνε στο λαό του Δήμου μας!!!

Τα χρήματα των εργαζομένων και το πετρέλαιο στα σχολεία δεν απειλούνται από τους δημοτικούς συμβούλους που αντιστέκονται – και καλά κάνουν – αλλά από την πολιτική των μνημονίων και της κυβέρνησης.

Είναι προφανές και δεν χρειάζεται απειλητική υπενθύμιση το γεγονός της «πολιτικής και προσωπικής ευθύνης» για την στάση του κάθε Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και του κάθε πολίτη χωριστά.

Θεωρούμε απαράδεκτη την στοχοποίηση απόψεων και πολιτικών θέσεων, ειδικά με την απειλή «αστικής και πειθαρχικής ευθύνης για παράβαση καθήκοντος» .

Στεκόμαστε απέναντι στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης ως εκτελεστικού οργάνου της κεντρικής εξουσίας και δεν δεχόμαστε το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος να ενεργούν ως εντολοδόχοι της κυβέρνησης και εφαρμοστές των μνημονίων.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των δημοτικών συμβούλων να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και θα αγωνιστούμε σθεναρά ενάντια στις απειλές και το κλίμα εκφοβισμού που επιχειρείται να καλλιεργηθεί.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: