ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αρχική » ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Advertisements

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η κυνική, πραξικοπηματική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Με άθλιες τακτικές υπονόμευσης και παραπληροφόρησης που έχουν στόχο την πυροδότηση κοινωνικών αυτοματισμών, η τρικομματική συμμορία των μνημονίων θέλει να πετάξει 2.800 εργαζόμενους στο δρόμο και να διαλύσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και στηρίζουμε την απόφασή τους να κρατήσουν ζωντανή την τηλεόραση και το ραδιόφωνο χωρίς την έγκριση των κυβερνητικών, εγκάθετων αφεντικών.

Καλούμε σε μαζική κινητοποίηση για την υπεράσπιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με στόχο να ακυρωθούν στην πράξη τα κυβερνητικά σχέδια που θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση των ιδιωτών καναλαρχών και των – κατά βάση – άθλιων τηλεοπτικών τους προϊόντων.

Ενάντια στις πρακτικές τύπου «Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς» που εφαρμόζει το κυβερνητικό στρατόπεδο, διεκδικούμε μια πραγματικά δημόσια ΕΡΤ με πολιτιστικό και μορφωτικό έργο, υπό τον έλεγχο των εργαζομένων, στην υπηρεσία της κοινωνίας.

 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: