ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αρχική » Uncategorized » Πετυχημένη η εκδήλωση – συζήτηση της 9/2

Πετυχημένη η εκδήλωση – συζήτηση της 9/2

Advertisements

Το Σάββατο 9/2, η Λαϊκή Επιτροπή Δήμου Διονύσου, διεξήγαγε εκδήλωση, όπου κυριάρχησε το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων και της ολοκληρωτικής εκποίησης μιας χώρας σε περίοδο κρίσεως, με προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika», των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη και ακολούθησε συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον δημοσιογράφο και οικονομολόγο Λ. Βατικιώτη.

Η πρώτη αυτή εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής  στέφθηκε, αν μη τι άλλο, από επιτυχία, αφού η μαζική προσέλευση και οι προβληματισμοί που τέθηκαν από τον κόσμο αναδεικνύουν  το βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου, που δεν είναι άλλο από την αναζήτηση συλλογικών απαντήσεων και πρακτικών, απέναντι στην ολόπλευρη επίθεση που δεχόμαστε από πλευράς κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

Ως Λαϊκή Επιτροπή, χαιρετίζουμε την αθρόα προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου και στην κατεύθυνση της υλοποίησης του τριπτύχου «Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Ανατροπή», θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε και να αγωνιζόμαστε συλλογικά ενάντια σ’ όλα αυτά που θέλουν να αποφασίσουν για μας, χωρίς εμάς!

Αγωνιστικά, για τη Λαϊκή Επιτροπή

Κέλλυ Κατσαούνου

Image

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: