ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αρχική » Uncategorized » Ζώντας από μέσα τη δίκη Κασιδιάρη

Ζώντας από μέσα τη δίκη Κασιδιάρη

Advertisements

Ζώντας από μέσα τη δίκη Κασιδιάρη

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ελληνική δικαιοσύνη για άλλη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Με προκλητικό τρόπο αθώωσε τον Κασιδιάρη για την προ επταετίας επίθεση (που περιελάμβανε μαχαίρωμα) σε υποψήφιο διδάκτορα του φυσικού. Παράλληλα, μετά την αθώωση του Κασιδιάρη, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, καθηγήτρια του φυσικού, βρίσκεται πλέον κατηγορούμενη για ψευδομαρτυρία!

Είναι εξώφθαλμο το γεγονός ότι το σύστημα βάζει πλάτες στους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής. Με την τελευταία δικαστική απόφαση, ουσιαστικά, ανάγεται σε συκοφαντούμενο ήρωα ο Κασιδιάρης και η παρέα του. Το πραγματικό θύμα (που λίγο έλειψε να μη βρίσκεται ανάμεσα μας σήμερα) αναδεικνύεται σε φαντασιόπληκτο αναρχικό και η αυτόπτης μάρτυρας οδηγείται στο εδώλιο του κατηγορουμένου (ως «ρουφιάνα συριζαία» κατά τον Κασιδιάρη, ενώ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα…).

Στο ιδιαίτερα διεισδυτικό άρθρο που επισυνάπτεται δίνεται η πλήρης εικόνα της υπόθεσης. Είναι καλό να την έχουμε κατά νου και να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την πάλη μας ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: