ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αρχική » Uncategorized » ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Advertisements

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στο Πέραμα, οι φασίστες προχώρησαν σε εν ψυχρώ δολοφονία. Ο Παύλος Φύσσας, 34 ετών, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση έπεσε νεκρός από μαχαίρωμα φασίστα.

Οι μάσκες έπεσαν. Η Χρυσή Αυγή μετά τους μετανάστες έβαλε στο στόχαστρό της τους αγωνιστές και την Αριστερά. Δεν δέρνουν το κατεστημένο, θέλουν να ξεριζώσουν κάθε εστία αντίστασης σε αυτό, να καταστείλουν με τον πιο βρώμικο τρόπο οποιονδήποτε αντιδρά στην καταχνιά που τσακίζει τις ζωές μας.

Όλο το κατακάθι ανθρώπων της νύχτας επιστρατεύεται ενάντια στην κοινωνία με τις πλάτες των αφεντικών. Όσο τσαμπουκά δείχνουν απέναντι  στους εξαθλιωμένους φτωχοδιάβολους και τους ανυποψίαστους αγωνιστές τόσο δουλικά και γλειώδικα υπηρετούν τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους. Η Χρυσή Αυγή, σε κάθε περίπτωση, όταν καλείται να απαντήσει αρνείτα  το πασιφανές: την εμπλοκή της σε κάθε δολοφονική ενέδρα που στήνεται, μιμούμενη τη λογική, «όταν η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας  το χειρότερο για την αλήθεια». Άλλωστε, οι εξαρτημένοι από αφεντικά και κυβέρνηση δημοσιογράφοι θεωρούν ότι το «σοβαρό» τμήμα της Χρυσής Αυγής είναι ώριμο να συγκυβερνήσει…!

Η Αστυνομία του Δένδια ενώ ήταν απέναντι από το συμβάν (όπως και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις) δεν παρενέβη και, κατά προκλητικό τρόπο, δεν μπορεί σχεδόν ποτέ να ανακαλύψει κανέναν. Οι ΝΑΖΙ δολοφόνοι δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία αστυνομικών στο συμβάν.

Δε θα τους φοβηθούμε!

Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 18.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας (πλατεία Ζαρντέν, Αμφιάλη). Προσυγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Διονύσου στις 17.00 στην πλατεία της Άνοιξης για μετάβαση στην Αμφιάλη.

 

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ; ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Δεν είναι μπόρα, δε θα περάσει!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: